Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original60g42kcal2.4g4.8g1.8g1.8g
Kermaviilikastike 800g1205kcal19.5g79.3g88.7g0g
Tilli, tuore 200g60kcal7.4g1.8g1.6g4.2g
Kaali, valkokaali2000g422kcal24g68g4g42g
Kananmuna, keitetty 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7000g4712kcal216.6g310.4g282.4g96g
Valittu annoskoko3500g2356kcal108.3g155.2g141.2g48g
Annoskoko puolitettuna1750g1178kcal54.2g77.6g70.6g24g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233