Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original6.5g4.6kcal0.3g0.5g0.2g0.2g
Kermaviilikastike 87g131kcal2.1g8.6g9.7g0g
Tilli, tuore 22g6.5kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Kaali, valkokaali218g46kcal2.6g7.4g0.4g4.6g
Kananmuna, keitetty 48g68kcal6g0.1g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana763g514kcal23.6g33.6g30.8g10.6g
Valittu annoskoko382g257kcal11.8g16.8g15.4g5.3g
Annoskoko puolitettuna191g128kcal5.9g8.4g7.7g2.7g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233