Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original75g52kcal3g6g2.2g2.2g
Kermaviilikastike 997g1500kcal24.3g98.8g110.5g0g
Tilli, tuore 249g75kcal9.2g2.2g2g5.2g
Kaali, valkokaali2491g526kcal29.9g84.7g5g52.3g
Kananmuna, keitetty 548g782kcal68.5g1.6g56.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8720g5870kcal269.8g386.6g351.8g119.4g
Valittu annoskoko4360g2935kcal134.9g193.3g175.9g59.7g
Annoskoko puolitettuna2180g1468kcal67.5g96.7g88g29.9g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233