Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original8.4g5.9kcal0.3g0.7g0.3g0.3g
Kermaviilikastike 112g169kcal2.7g11.1g12.4g0g
Tilli, tuore 28g8.4kcal1g0.3g0.2g0.6g
Kaali, valkokaali280g59kcal3.4g9.5g0.6g5.9g
Kananmuna, keitetty 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana981g660kcal30.2g43.6g39.6g13.6g
Valittu annoskoko491g330kcal15.1g21.8g19.8g6.8g
Annoskoko puolitettuna245g165kcal7.6g10.9g9.9g3.4g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233