Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kermaviilikastike 13g19kcal0.3g1.2g1.4g0g
Tilli, tuore 3.1g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Kaali, valkokaali31g6.6kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Kananmuna, keitetty 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g74kcal3.4g4.8g4.4g1.6g
Valittu annoskoko55g37kcal1.7g2.4g2.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna27g18kcal0.9g1.2g1.1g0.4g
Arvot/100g100g68kcal3.1g4.4g4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233