Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original13g9kcal0.5g1g0.4g0.4g
Kermaviilikastike 174g263kcal4.3g17.3g19.3g0g
Tilli, tuore 44g13kcal1.6g0.4g0.3g0.9g
Kaali, valkokaali436g92kcal5.2g14.8g0.9g9.2g
Kananmuna, keitetty 96g137kcal12g0.3g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1526g1027kcal47.2g67.6g61.4g21g
Valittu annoskoko763g514kcal23.6g33.8g30.7g10.5g
Annoskoko puolitettuna382g257kcal11.8g16.9g15.4g5.3g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233