Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 385g549kcal48.1g1.2g39.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g53g473kcal0g0g52.5g0g
Vesi105g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl350g1260kcal7g9.5g133g0g
Katkarapu 105g72kcal15.2g0g1.2g0g
Tilli mauste18g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 35g186kcal0.1g0.2g21g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g70g196kcal13.3g0g15.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g5477kcal167.8g22.2g525.4g0g
Valittu annoskoko1120g2738kcal83.9g11.1g262.7g0g
Annoskoko puolitettuna560g1369kcal42g5.6g131.4g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646