Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g60g540kcal0g0g60g0g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl400g1440kcal8g10.8g152g0g
Katkarapu 120g82kcal17.3g0g1.3g0g
Tilli mauste20g3.4kcal0.3g0.2g0.2g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 40g212kcal0.1g0.2g24g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g80g224kcal15.2g0g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g6259kcal191.8g25g600.4g0g
Valittu annoskoko1280g3130kcal95.9g12.5g300.2g0g
Annoskoko puolitettuna640g1565kcal48g6.3g150.1g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646