Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g68g608kcal0g0g67.5g0g
Vesi135g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl450g1620kcal9g12.2g171g0g
Katkarapu 135g92kcal19.5g0g1.5g0g
Tilli mauste23g3.8kcal0.3g0.2g0.2g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 45g239kcal0.1g0.2g27g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g90g252kcal17.1g0g19.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g7041kcal215.8g28.2g675.4g0g
Valittu annoskoko1440g3521kcal107.9g14.1g337.7g0g
Annoskoko puolitettuna720g1760kcal54g7.1g168.9g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646