Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl50g180kcal1g1.4g19g0g
Katkarapu 15g10kcal2.2g0g0.2g0g
Tilli mauste2.5g0.4kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 5g27kcal0g0g3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g10g28kcal1.9g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g782kcal24g3.2g75g0g
Valittu annoskoko160g391kcal12g1.6g37.5g0g
Annoskoko puolitettuna80g196kcal6g0.8g18.8g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646