Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 550g785kcal68.8g1.7g56.4g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g75g675kcal0g0g75g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl500g1800kcal10g13.5g190g0g
Katkarapu 150g103kcal21.7g0g1.7g0g
Tilli mauste25g4.3kcal0.4g0.3g0.2g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 50g265kcal0.2g0.3g30g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g100g280kcal19g0g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g7824kcal240.2g31.6g750.6g0g
Valittu annoskoko1600g3912kcal120.1g15.8g375.3g0g
Annoskoko puolitettuna800g1956kcal60.1g7.9g187.7g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646