Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g90g810kcal0g0g90g0g
Vesi180g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl600g2160kcal12g16.2g228g0g
Katkarapu 180g123kcal26g0g2g0g
Tilli mauste30g5.1kcal0.4g0.3g0.2g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 60g318kcal0.2g0.3g36g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g120g336kcal22.8g0g26.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g9388kcal287.8g37.6g900.4g0g
Valittu annoskoko1920g4694kcal143.9g18.8g450.2g0g
Annoskoko puolitettuna960g2347kcal72g9.4g225.1g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646