Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 770g1098kcal96.3g2.3g78.9g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g105g945kcal0g0g105g0g
Vesi210g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl700g2520kcal14g18.9g266g0g
Katkarapu 210g144kcal30.3g0g2.3g0g
Tilli mauste35g6kcal0.5g0.4g0.3g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 70g372kcal0.2g0.4g42g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g140g392kcal26.6g0g30.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g10953kcal335.8g44g1050.6g0g
Valittu annoskoko2240g5477kcal167.9g22g525.3g0g
Annoskoko puolitettuna1120g2738kcal84g11g262.7g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646