Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g120g1080kcal0g0g120g0g
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl800g2880kcal16g21.6g304g0g
Katkarapu 240g164kcal34.7g0g2.6g0g
Tilli mauste40g6.8kcal0.6g0.4g0.3g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 80g425kcal0.2g0.4g48g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g160g448kcal30.4g0g35.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g12518kcal383.8g50g1200.6g0g
Valittu annoskoko2560g6259kcal191.9g25g600.3g0g
Annoskoko puolitettuna1280g3130kcal96g12.5g300.2g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646