Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 990g1412kcal123.8g3g101.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g135g1215kcal0g0g135g0g
Vesi270g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl900g3240kcal18g24.3g342g0g
Katkarapu 270g185kcal39g0g3g0g
Tilli mauste45g7.7kcal0.6g0.5g0.4g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 90g478kcal0.3g0.5g54g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g180g504kcal34.2g0.1g39.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g14083kcal431.8g56.8g1351g0g
Valittu annoskoko2880g7041kcal215.9g28.4g675.5g0g
Annoskoko puolitettuna1440g3521kcal108g14.2g337.8g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646