Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 1100g1569kcal137.5g3.3g112.8g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g150g1350kcal0g0g150g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1000g3600kcal20g27g380g0g
Katkarapu 300g205kcal43.3g0g3.3g0g
Tilli mauste50g8.5kcal0.7g0.5g0.4g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 100g531kcal0.3g0.5g60g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g200g560kcal38g0.1g44g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g15647kcal479.6g62.8g1501g0g
Valittu annoskoko3200g7824kcal239.8g31.4g750.5g0g
Annoskoko puolitettuna1600g3912kcal119.9g15.7g375.3g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646