Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g180g1620kcal0g0g180g0g
Vesi360g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1200g4320kcal24g32.4g456g0g
Katkarapu 360g246kcal52g0g4g0g
Tilli mauste60g10kcal0.8g0.6g0.5g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 120g637kcal0.4g0.6g72g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g240g672kcal45.6g0.1g52.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g18777kcal575.6g75.4g1801.2g0g
Valittu annoskoko3840g9388kcal287.8g37.7g900.6g0g
Annoskoko puolitettuna1920g4694kcal143.9g18.9g450.3g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646