Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 1540g2197kcal192.5g4.6g157.9g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g210g1890kcal0g0g210g0g
Vesi420g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1400g5040kcal28g37.8g532g0g
Katkarapu 420g287kcal60.6g0g4.6g0g
Tilli mauste70g12kcal1g0.7g0.6g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 140g743kcal0.4g0.7g84g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g280g784kcal53.2g0.1g61.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8960g21906kcal671.4g87.8g2101.4g0g
Valittu annoskoko4480g10953kcal335.7g43.9g1050.7g0g
Annoskoko puolitettuna2240g5477kcal167.9g22g525.4g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646