Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g23g203kcal0g0g22.5g0g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl150g540kcal3g4.1g57g0g
Katkarapu 45g31kcal6.5g0g0.5g0g
Tilli mauste7.5g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 15g80kcal0g0.1g9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g30g84kcal5.7g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g2347kcal71.8g9.6g225.2g0g
Valittu annoskoko480g1174kcal35.9g4.8g112.6g0g
Annoskoko puolitettuna240g587kcal18g2.4g56.3g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646