Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g240g2160kcal0g0g240g0g
Vesi480g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1600g5760kcal32g43.2g608g0g
Katkarapu 480g328kcal69.3g0g5.3g0g
Tilli mauste80g14kcal1.1g0.8g0.6g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 160g849kcal0.5g0.8g96g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g320g896kcal60.8g0.1g70.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g25035kcal767.4g100.4g2401.4g0g
Valittu annoskoko5120g12518kcal383.7g50.2g1200.7g0g
Annoskoko puolitettuna2560g6259kcal191.9g25.1g600.4g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646