Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 1980g2825kcal247.5g5.9g203g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g270g2430kcal0g0g270g0g
Vesi540g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1800g6480kcal36g48.6g684g0g
Katkarapu 540g369kcal78g0g5.9g0g
Tilli mauste90g15kcal1.3g0.9g0.7g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 180g955kcal0.5g0.9g108g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g360g1008kcal68.4g0.1g79.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g28165kcal863.4g112.8g2701.6g0g
Valittu annoskoko5760g14083kcal431.7g56.4g1350.8g0g
Annoskoko puolitettuna2880g7041kcal215.9g28.2g675.4g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646