Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g30g270kcal0g0g30g0g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl200g720kcal4g5.4g76g0g
Katkarapu 60g41kcal8.7g0g0.7g0g
Tilli mauste10g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 20g106kcal0.1g0.1g12g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g40g112kcal7.6g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g3129kcal96g12.6g300.2g0g
Valittu annoskoko640g1565kcal48g6.3g150.1g0g
Annoskoko puolitettuna320g782kcal24g3.2g75.1g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646