Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 2200g3138kcal275g6.6g225.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g300g2700kcal0g0g300g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl2000g7200kcal40g54g760g0g
Katkarapu 600g410kcal86.6g0g6.6g0g
Tilli mauste100g17kcal1.4g1g0.8g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 200g1062kcal0.6g1g120g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g400g1120kcal76g0.1g88g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g31294kcal959.2g125.4g3001.8g0g
Valittu annoskoko6400g15647kcal479.6g62.7g1500.9g0g
Annoskoko puolitettuna3200g7824kcal239.8g31.4g750.5g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646