Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g38g338kcal0g0g37.5g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl250g900kcal5g6.8g95g0g
Katkarapu 75g51kcal10.8g0g0.8g0g
Tilli mauste13g2.1kcal0.2g0.1g0.1g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 25g133kcal0.1g0.1g15g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g50g140kcal9.5g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g3912kcal120g15.6g375.2g0g
Valittu annoskoko800g1956kcal60g7.8g187.6g0g
Annoskoko puolitettuna400g978kcal30g3.9g93.8g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646