Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g45g405kcal0g0g45g0g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl300g1080kcal6g8.1g114g0g
Katkarapu 90g62kcal13g0g1g0g
Tilli mauste15g2.6kcal0.2g0.2g0.1g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 30g159kcal0.1g0.2g18g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g60g168kcal11.4g0g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g4694kcal144g19g450.2g0g
Valittu annoskoko960g2347kcal72g9.5g225.1g0g
Annoskoko puolitettuna480g1174kcal36g4.8g112.6g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646