Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 675g122kcal3.8g16.9g2.7g4.7g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]180g608kcal21.6g0g66.6g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio75g210kcal14.3g0g16.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)150g240kcal4g4g22.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2280g2602kcal89g46.6g240.8g11g
Valittu annoskoko1140g1301kcal44.5g23.3g120.4g5.5g
Annoskoko puolitettuna570g651kcal22.3g11.7g60.2g2.8g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272