Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 788g142kcal4.4g19.7g3.2g5.5g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]210g709kcal25.2g0g77.7g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio88g245kcal16.6g0g19.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)175g280kcal4.7g4.7g26.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g18g128kcal0.2g0.2g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2660g3036kcal103.6g54.2g281g12.8g
Valittu annoskoko1330g1518kcal51.8g27.1g140.5g6.4g
Annoskoko puolitettuna665g759kcal25.9g13.6g70.3g3.2g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272