Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 900g163kcal5g22.5g3.6g6.3g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]240g810kcal28.8g0g88.8g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio100g280kcal19g0g22g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3040g3469kcal118.4g62g321g14.6g
Valittu annoskoko1520g1735kcal59.2g31g160.5g7.3g
Annoskoko puolitettuna760g867kcal29.6g15.5g80.3g3.7g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272