Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 113g20kcal0.6g2.8g0.5g0.8g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]30g101kcal3.6g0g11.1g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio13g35kcal2.4g0g2.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)25g40kcal0.7g0.7g3.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g434kcal14.8g7.8g40.2g1.8g
Valittu annoskoko190g217kcal7.4g3.9g20.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna95g108kcal3.7g2g10.1g0.5g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2.1g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272