Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1125g203kcal6.3g28.1g4.5g7.9g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]300g1013kcal36g0g111g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio125g350kcal23.8g0g27.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)250g400kcal6.7g6.7g37.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.3g0.3g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3800g4337kcal148.2g77.4g401.4g18.4g
Valittu annoskoko1900g2168kcal74.1g38.7g200.7g9.2g
Annoskoko puolitettuna950g1084kcal37.1g19.4g100.4g4.6g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272