Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 225g41kcal1.3g5.6g0.9g1.6g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]60g203kcal7.2g0g22.2g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio25g70kcal4.8g0g5.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)50g80kcal1.3g1.3g7.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0.1g0.1g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g867kcal29.8g15.4g80.2g3.8g
Valittu annoskoko380g434kcal14.9g7.7g40.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna190g217kcal7.5g3.9g20.1g1g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272