Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 338g61kcal1.9g8.4g1.4g2.4g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]90g304kcal10.8g0g33.3g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio38g105kcal7.1g0g8.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)75g120kcal2g2g11.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1140g1301kcal44.4g23.2g120.4g5.6g
Valittu annoskoko570g651kcal22.2g11.6g60.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna285g325kcal11.1g5.8g30.1g1.4g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272