Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 563g102kcal3.2g14.1g2.3g3.9g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]150g506kcal18g0g55.5g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio63g175kcal11.9g0g13.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)125g200kcal3.4g3.4g18.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1900g2168kcal74.2g38.8g200.8g9g
Valittu annoskoko950g1084kcal37.1g19.4g100.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna475g542kcal18.6g9.7g50.2g2.3g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272