PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 113g33kcal1.1g5.1g0.4g2.1g
Paprika keltainen 113g34kcal1.1g5.7g0.2g2.2g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Riisi puuroutuva 188g642kcal11.4g141.7g1.3g4.3g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g150g90kcal1.4g7.8g6g0.5g
Kasvisliemikuutio 15g46kcal1.4g2g3.5g0.2g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g23g89kcal7.2g0g6.5g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g15g15kcal0g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2370g2388kcal52.6g345.4g81.2g22.2g
Valittu annoskoko1185g1194kcal26.3g172.7g40.6g11.1g
Annoskoko puolitettuna593g597kcal13.2g86.4g20.3g5.6g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816