PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 131g38kcal1.2g5.9g0.5g2.5g
Paprika keltainen 131g40kcal1.2g6.7g0.3g2.6g
Sipuli 88g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 26g28kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Oliiviöljy 26g232kcal0g0g26.2g0g
Riisi puuroutuva 219g749kcal13.3g165.4g1.5g5g
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g175g105kcal1.6g9.1g7g0.5g
Kasvisliemikuutio 18g53kcal1.7g2.4g4.1g0.3g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g26g103kcal8.4g0g7.6g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g18g18kcal0g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2764g2786kcal61.2g403.4g95.2g26g
Valittu annoskoko1382g1393kcal30.6g201.7g47.6g13g
Annoskoko puolitettuna691g697kcal15.3g100.9g23.8g6.5g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816