PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 150g44kcal1.4g6.7g0.6g2.8g
Paprika keltainen 150g45kcal1.4g7.6g0.3g3g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Riisi puuroutuva 250g856kcal15.1g189g1.7g5.7g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g200g120kcal1.8g10.4g8g0.6g
Kasvisliemikuutio 20g61kcal1.9g2.7g4.7g0.3g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g30g118kcal9.6g0g8.7g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g20g20kcal0g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3160g3184kcal69.6g460.6g108.8g29.4g
Valittu annoskoko1580g1592kcal34.8g230.3g54.4g14.7g
Annoskoko puolitettuna790g796kcal17.4g115.2g27.2g7.4g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816