PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 169g49kcal1.6g7.6g0.7g3.2g
Paprika keltainen 169g51kcal1.6g8.6g0.3g3.4g
Sipuli 113g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 34g37kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Oliiviöljy 34g299kcal0g0g33.7g0g
Riisi puuroutuva 281g963kcal17g212.6g2g6.5g
Vesi675g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g225g135kcal2g11.7g9g0.7g
Kasvisliemikuutio 23g69kcal2.1g3g5.3g0.4g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g34g133kcal10.8g0g9.8g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g23g23kcal0g4.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3554g3582kcal78.4g518.2g122.4g33.6g
Valittu annoskoko1777g1791kcal39.2g259.1g61.2g16.8g
Annoskoko puolitettuna889g896kcal19.6g129.6g30.6g8.4g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816