PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 19g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Paprika keltainen 19g5.6kcal0.2g1g0g0.4g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Riisi puuroutuva 31g107kcal1.9g23.6g0.2g0.7g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g25g15kcal0.2g1.3g1g0.1g
Kasvisliemikuutio 2.5g7.6kcal0.2g0.3g0.6g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g3.7g15kcal1.2g0g1.1g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g2.5g2.5kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana394g398kcal8.8g57.4g13.4g3.8g
Valittu annoskoko197g199kcal4.4g28.7g6.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna99g100kcal2.2g14.4g3.4g1g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816