PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 188g55kcal1.8g8.4g0.7g3.6g
Paprika keltainen 188g57kcal1.8g9.6g0.4g3.7g
Sipuli 125g38kcal1.6g6g0.2g2.1g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Oliiviöljy 38g332kcal0g0g37.5g0g
Riisi puuroutuva 313g1070kcal18.9g236.2g2.2g7.2g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g250g150kcal2.3g13g10g0.8g
Kasvisliemikuutio 25g76kcal2.4g3.4g5.9g0.4g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g38g148kcal12g0g10.9g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g25g25kcal0g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3950g3980kcal87.6g575.8g136g37.2g
Valittu annoskoko1975g1990kcal43.8g287.9g68g18.6g
Annoskoko puolitettuna988g995kcal21.9g144g34g9.3g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816