PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 225g66kcal2.1g10.1g0.9g4.3g
Paprika keltainen 225g68kcal2.1g11.5g0.4g4.5g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Riisi puuroutuva 375g1284kcal22.7g283.5g2.6g8.6g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g300g180kcal2.7g15.6g12g0.9g
Kasvisliemikuutio 30g91kcal2.8g4g7g0.5g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g45g177kcal14.4g0g13g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g30g30kcal0g6.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4740g4777kcal104.6g691g163g44.4g
Valittu annoskoko2370g2388kcal52.3g345.5g81.5g22.2g
Annoskoko puolitettuna1185g1194kcal26.2g172.8g40.8g11.1g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816