PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 300g88kcal2.8g13.5g1.2g5.7g
Paprika keltainen 300g90kcal2.8g15.3g0.6g6g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Riisi puuroutuva 500g1712kcal30.3g378g3.5g11.5g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g400g240kcal3.6g20.8g16g1.2g
Kasvisliemikuutio 40g122kcal3.8g5.4g9.4g0.6g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g60g236kcal19.2g0g17.4g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g40g40kcal0g8.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6320g6369kcal139.4g921.6g217.8g59.4g
Valittu annoskoko3160g3184kcal69.7g460.8g108.9g29.7g
Annoskoko puolitettuna1580g1592kcal34.9g230.4g54.5g14.9g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816