PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 338g99kcal3.2g15.2g1.3g6.4g
Paprika keltainen 338g102kcal3.2g17.2g0.7g6.7g
Sipuli 225g68kcal2.8g10.8g0.4g3.8g
Valkosipuli 68g73kcal5.3g11g0.4g1.4g
Oliiviöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Riisi puuroutuva 563g1926kcal34.1g425.2g3.9g12.9g
Vesi1350g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g450g270kcal4.1g23.4g18g1.4g
Kasvisliemikuutio 45g137kcal4.3g6.1g10.6g0.7g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g68g266kcal21.6g0g19.6g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g45g45kcal0g9.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7110g7165kcal157.2g1036.6g244.8g66.6g
Valittu annoskoko3555g3583kcal78.6g518.3g122.4g33.3g
Annoskoko puolitettuna1778g1791kcal39.3g259.2g61.2g16.7g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816