PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Paprika keltainen 38g11kcal0.4g1.9g0.1g0.7g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Riisi puuroutuva 63g214kcal3.8g47.2g0.4g1.4g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g50g30kcal0.5g2.6g2g0.2g
Kasvisliemikuutio 5g15kcal0.5g0.7g1.2g0.1g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g7.5g30kcal2.4g0g2.2g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g5g5kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana790g796kcal17.8g115g27g7.4g
Valittu annoskoko395g398kcal8.9g57.5g13.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna198g199kcal4.5g28.8g6.8g1.9g
Arvot/100g100g101kcal2.3g14.6g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816