PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 525g154kcal4.9g23.6g2.1g10g
Paprika keltainen 525g158kcal4.9g26.8g1g10.5g
Sipuli 350g106kcal4.4g16.8g0.7g5.9g
Valkosipuli 105g114kcal8.3g17.1g0.6g2.2g
Oliiviöljy 105g929kcal0g0g105g0g
Riisi puuroutuva 875g2996kcal53g661.5g6.1g20.1g
Vesi2100g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g700g420kcal6.3g36.4g28g2.1g
Kasvisliemikuutio 70g213kcal6.6g9.4g16.4g1.1g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g105g413kcal33.6g0g30.4g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g70g71kcal0g14.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11060g11146kcal244g1612.6g380.6g103.8g
Valittu annoskoko5530g5573kcal122g806.3g190.3g51.9g
Annoskoko puolitettuna2765g2786kcal61g403.2g95.2g26g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816