PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 56g17kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Paprika keltainen 56g17kcal0.5g2.9g0.1g1.1g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.2g0g
Riisi puuroutuva 94g321kcal5.7g70.9g0.7g2.2g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g75g45kcal0.7g3.9g3g0.2g
Kasvisliemikuutio 7.5g23kcal0.7g1g1.8g0.1g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g11g44kcal3.6g0g3.3g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g7.5g7.6kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1184g1194kcal26.2g172.8g41g11g
Valittu annoskoko592g597kcal13.1g86.4g20.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna296g299kcal6.6g43.2g10.3g2.8g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816