PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 675g198kcal6.3g30.4g2.7g12.8g
Paprika keltainen 675g203kcal6.3g34.4g1.3g13.5g
Sipuli 450g136kcal5.6g21.6g0.9g7.6g
Valkosipuli 135g146kcal10.7g22g0.8g2.8g
Oliiviöljy 135g1194kcal0g0g135g0g
Riisi puuroutuva 1125g3852kcal68.2g850.5g7.9g25.9g
Vesi2700g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g900g540kcal8.1g46.8g36g2.7g
Kasvisliemikuutio 90g274kcal8.5g12.1g21.1g1.4g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g135g531kcal43.2g0g39.1g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g90g91kcal0g18.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14220g14330kcal313.8g2073.4g489.6g133.4g
Valittu annoskoko7110g7165kcal156.9g1036.7g244.8g66.7g
Annoskoko puolitettuna3555g3583kcal78.5g518.4g122.4g33.4g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816