PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 750g220kcal7g33.7g3g14.2g
Paprika keltainen 750g226kcal7g38.2g1.5g15g
Sipuli 500g151kcal6.2g24g1g8.5g
Valkosipuli 150g162kcal11.8g24.4g0.9g3.1g
Oliiviöljy 150g1327kcal0g0g150g0g
Riisi puuroutuva 1250g4280kcal75.7g945g8.7g28.7g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g1000g600kcal9g52g40g3g
Kasvisliemikuutio 100g305kcal9.5g13.5g23.5g1.6g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g150g590kcal48g0g43.5g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g100g101kcal0g21g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15800g15922kcal348.4g2303.6g544.2g148.2g
Valittu annoskoko7900g7961kcal174.2g1151.8g272.1g74.1g
Annoskoko puolitettuna3950g3981kcal87.1g575.9g136.1g37.1g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816