PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 94g27kcal0.9g4.2g0.4g1.8g
Paprika keltainen 94g28kcal0.9g4.8g0.2g1.9g
Sipuli 63g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Oliiviöljy 19g166kcal0g0g18.7g0g
Riisi puuroutuva 156g535kcal9.5g118.1g1.1g3.6g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g125g75kcal1.1g6.5g5g0.4g
Kasvisliemikuutio 13g38kcal1.2g1.7g2.9g0.2g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g19g74kcal6g0g5.4g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g13g13kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1974g1990kcal43.8g288g67.8g18.8g
Valittu annoskoko987g995kcal21.9g144g33.9g9.4g
Annoskoko puolitettuna494g498kcal11g72g17g4.7g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816