Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 351g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g8.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 98g870kcal0g0g98.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 571g1958kcal58.2g399.5g6.8g20g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2058g5656kcal116.4g799g210.2g40g
Valittu annoskoko1029g2828kcal58.2g399.5g105.1g20g
Annoskoko puolitettuna515g1414kcal29.1g199.8g52.6g10g
Arvot/100g100g275kcal5.7g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198