Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Vehnäjauho puolikarkea 82g280kcal8.3g57.1g1g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g808kcal16.6g114.2g30g5.8g
Valittu annoskoko147g404kcal8.3g57.1g15g2.9g
Annoskoko puolitettuna74g202kcal4.2g28.6g7.5g1.5g
Arvot/100g100g275kcal5.6g38.8g10.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198